Instamoments @friluft1enkelhet

imageimageimage 1. Slakk i solen. 2. Ønske om å være katt for en dag. 3. Flott sitat i speiderboken om norske fjell. 4. Frisk og ut på tur igjen. 5. Svært enkelt friluftsliv. Hjemmesnektet gapahuk. 6.  Skikkelig sommerfølelse tross jobb og regn. 7. Svært varmt da jeg skulle på jobb på onsdag. 8. Venninnetur til Kvalen på onsdag. 9. Natt og tid for å legge seg i gapahuken. 10. Det er viktig å våge å være barnslig. 11. Barnelek en sommerdag. 12. Båttur i sommerværet. 

Dette innlegget ble publisert i Instamoments, Sommer og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Instamoments @friluft1enkelhet

  1. 510539 198360Yay google is my world beater aided me to locate this outstanding internet web site ! . 347792

  2. 112612 368321You can undoubtedly see your skills within the function you write. The world hopes for a lot more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. At all times follow your heart 420740

  3. Muchos Gracias for your blog post.

  4. Enjoyed every bit of your blog.Really thank you! Keep writing.

  5. Great post.Really thank you! Really Great.

Det er stengt for kommentarer.