PÃ¥ tur igjen

Etter noen dager med sykdom i kroppen og lite energi, var det endelig på tide å komme seg ut på en liten tur igjen.

IMG_0268

Sammen med mitt søskenbarn som tilfeldigvis også har vært syk, gikk dagens tur til Kvalen. I og med at vi begge fortsatt ikke følte oss på topp fysisk, valgte vi en tursti med lite stigning og enkelt terreng. Mens praten gikk som en foss, gikk beina som en bekk. Tempoet var rolig og behagelig, og vi merket fort at luftveiene våre var tette når vi kom til de slake bakkene.

IMG_0273

IMG_0259

IMG_0260

Turen til Kvalen er en veldig fin tursti i Haugesund. Naturlandskapet er flott, det ligger helt ved sjøen så du kan lukte saltvannet, tangen og taren, og selve veien er godt tilrettelagt og lett tilgjengelig for de aller fleste. Selv er jeg blitt glad i denne ruten. Den er perfekt på dager som i dag hvor vi ikke orket å gå så langt. Samtidig gir den en flott utsikt, og en fantastisk nærhet til havet. Det er alltid spennende å se hvor høye bølgene er, for så å se dem slå inn mot land.

IMG_0263

Jeg går mye tur alene, og da er det alltid ekstra koselig når man en gang i blant går med andre. Ida og jeg har fått inn en god rutine på at vi alltid tar oss minst én tur når hun er hjemme, noe jeg er veldig glad for. Når vi er sammen prater vi konstant i munnen på hverandre, og vi storkoser oss. Dessverre jobber vi ofte om hverandre, men vi klarer alltid å finne tid til samvær og kos. Neste mål nå er å finne en dag neste uke hvor vi kan ta oss en tur opp på en lokal fjelltopp en ettermiddag, jeg krysser fingrene for at vi får det til.

Takk for turen Ida!

Dette innlegget ble publisert i Turløyper og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.